Print Add to Collection

Kjøttboller med tomatsaus og pasta

Små, smakfulle kjøttboller er lette å lage og passer til mange forskjellige anledninger. Med en velsmakende saus, og litt ekstra urter og hvitløk blir hverdagskjøttbollene festmat for de fleste! Eller hva med å be til romantisk middag, med inspirasjon fra Lady og Landstrykeren! 
Tid 20-40 min
Grad Enkel
Servings 4

Ingredients

kjøttboller

tomatsaus

Instructions

  • Kna sammen alle ingrediensene til kjøttbollene og lag små boller. Stek bollene på middels varme i ca. 10 minutter.
  • Varm olje i en stor stekepanne eller kasserolle. Ha i hvitløk og løk, og stek på middels varme til løken er myk og begynner å få en fin farge. Rør ofte. Tilsett tomater, tomatpure, sukker og buljong. Kok opp og la sausen trekke over svak varme i 10 - 15 minutter. Tilsett oliven og basilikum og smak til med salt og pepper.
  • Beregn ca. 100 g pasta per person. Her kan du bruke tagliatelle eller annen pasta. Kokes etter anvisning på pakken.

Notes

Kilde: matprat.no Foto: Alf Børjesson