Grillet flintstek
Print Add to Collection

Grillet flintstek med tomat- og mozzarellasalat

Flintstek er populær grillmat for hele familien. Gjerne servert sammen med annen grillmat som pølser og grillspyd. Legg maiskolber på grillen og tilbered en deilig mozzarellasalat. 
Tid 20-40 min
Grad Enkel
Servings 2

Ingredients

Tomat- og mozzarellasalat

Instructions

  • Lag små snitt i svoren, slik at den ikke krøller seg når den legges på grillen. Pensle litt olje på flintsteken og gni inn salt og pepper.
  • Grill den i 15-20 minutter. Grill den på sterk varme de første 5 minuttene (ca. 2 minutter på hver side). Snu den ofte mot slutten.
  • La flintsteken hvile 10 minutter. Legg på maiskolber. Flintsteken kan du dele i 2 eller 4 stykker og spise som biff eller skjær den i skiver som en stek..
  • Skjær tomat og ost i skiver og anrett på et fat. Bland sammen olje, eddik og pepper og hell over. Topp med basilikumblader.

Server flintstek med maiskolbe, tomat- og mozzarellasalat og grillsaus.

    Notes

    Kilde: matprat.no Foto: Astrid Hals