Pastagrateng
Print Add to Collection

Pastagrateng

Enkelt, mettende og godt. Pastagrateng er lettvint når det er mange rundt middagsbordet
Tid 20-40 min
Grad Enkel
Servings 4

Ingredients

KJØTTSAUS

hvit SAUS

gratinering

Instructions

  • Sett stekeovnen på 200 °C.
  • Kok pasta etter anvisning på pakken.
  • Stek kjøttdeig i smør og ha den over i en kjele. Stek løken til den er blank og myk. Bland kjøttdeig, løk, tomater og hvitløk. Smak sausen til med krydder, pepper og salt. La den koke et par minutter.
  • Hell halvparten av melken i en kjele til ostesausen. Tilsett mel og pisk til en klumpfri røre. Tilsett resten av melken og la sausen koke opp under omrøring. Tilsett ost og smak til.
  • Legg pastaen i en ildfast form. Legg på kjøttsaus og hell på ostesausen. Dryss ost på toppen og stek midt i ovnen i ca. 20 minutter.
  • Server en frisk salat til.