Print Add to Collection

Kyllingklubber med rabarbraglaze og chilicoleslaw

Kyllinglår penslet med hjemmelaget rabarbraglaze, servert med en frisk chilicoleslaw bør så absolutt prøves. Herlig! 
Tid 20-40 min
Grad Enkel
Servings 4

Ingredients

RABARBRAGLAZE

CHILICOLESLAW

Instructions

  • Rens rabarbra og skjær den i biter. Kok opp rabarbrabitene med sukker og hvitvin, la det koke i ca. 5 minutter uten å røre. Sil av rabarbraen og hell saften tilbake i kjelen.
  • Tilsett resten av ingrediensene og la koke i 5-10 minutter til en passe tykk glaze. Sett til avkjøling.
  • Lag chilicoleslaw. Bland sammen ingrediensene til coleslawsalaten og smak til med salt og pepper.
  • Legg kyllinglår på grillen med aluminiumsfolie under og grill dem 6-7 minutter på hver side. Pensle lårene med rabarbraglaze og grill videre i 2-3 minutter.
  • Tips: Her brukes aluminiumsfolie fordi glazen inneholder mye sukker, dette gjør at det svir seg fort. Så følg med.
  • Server kyllinglår med chilicoleslaw og for eksempel grillede tomater og stekte potetbåter.

Notes

Kilde: matprat.no Foto: Synnøve Dreyer