Print Add to Collection

Saltimbocca med parmesan- og spinatpoteter

Tynne skiver av svinebiff er lekker og rask mat på grillen. Med litt forberedelser kan du svinge opp med denne lekre maten hvor som helst. Fyr opp flerbruksgrillen i parken eller på stranden og la duften av salvie, skinke og hvitløk spre seg og vekke misunnelse.
Tid 20-40 min
Grad Enkel
Servings 4

Ingredients

PARMESAN- OG SPINATPOTETER

Instructions

  • Vask potetene godt. Skjær dem i båter. Bland potetbåtene med olje, krydder og parmesan.
  • Legg blandingen på aluminiumsfolie og rull sammen sidene på folien til en kant. Legg pakken på grillen i ca. 20 minutter og vend blandingen av og til. Når det er ca. 5 minutter igjen, legg over spinatbladene og vend inn.
  • Bank kjøttskivene forsiktig flate med bredsiden av en kniv. Krydre med pepper. Legg en skinkeskive og ett salvieblad på hver biff, fest med tannstikker.
  • Pensle dem med litt olje og grill dem i ca. 3 minutter på hver side.

Notes

Kilde: matprat.no Foto: Synøve Dreyer