Print Add to Collection

Sprøstekt laks med salat

Denne lakseoppskriften passer godt til travle hverdager. Stekt laks er raskt og enkel å lage, med pasta og salat blir middagen komplett. 
Tid Ca. 20 min
Grad Enkel
Servings 4

Ingredients

Salat

Tilbehør

Instructions

  • Skjær laksen i porsjonsstykker og tørk med tørkepapir.
  • Pisp eggehvite litt luftig.
  • Bland griljermel, brunt sukker og salt i en bolle.
  • Vend laksestykkene i eggehvite og deretter i griljermelblandingen.
  • Stek laksen i smør på middels varme, ca. 4 minutter på hver side.

Salat

  • Skjær salat og agurk i passe biter og legg på et fat.
  • Rør sammen rømme, eddik og sukker og smak til med salt.
  • Fordel rømmeblandingen over salaten.
  • Server laksen med salat og kokt pasta.

Notes

Kilde: godfisk.no Foto: Esten Borgos