Print Add to Collection

Kyllingfilet med poteter i tomatsaus

Det er hverdager det er flest av. Her er en god hverdagsmiddag med kyllingfilet som er ferdig på ca. 20 minutter. 
Tid Under 20 min
Grad Enkel
Servings 2

Ingredients

Instructions

  • Stek kyllingfilet i en stekepanne på middels varme i 2 minutter på hver side. Legg over lokk og etterstek i 6-8 minutter.
  • Stek løk og hvitløk på middels varme til løken blir blank. Tilsett hermetisk tomat, tomatpuré og oregano, og la alt surre på svak varme i ca. 15 minutter. Smak til med salt, pepper og litt sukker.
  • Kok potetbiter i ca. 10 minutter, ha dem i tomatsausen og la alt bli gjennomvarmt. Del brokkoli i buketter og kok dem så vidt møre i litt vann.
  • Server kyllingfiletene med brokkoli og poteter i tomatsaus.

Notes

Kilde: matprat.no Foto: Astrid Hals