Print Add to Collection

Fiskesuppe med godt tilbehør

Den dypfryste fiskesuppen er god middag til to eller forrett til fire personer. 
Tid 20-40 min
Grad Enkel
Servings 4

Ingredients

Tilbehør

  • 2 skiver loff
  • 2 skiver vellagret sveitserost /norvegiaost
  • olje til steking

Instructions

  • Rør suppen ut med vann og rør inn karripasta, som har en ”renere” karrismak enn pulver.Kok suppen etter anvisningen på pakken.
  • Rør inn rømme eller fløte. Sil laken av skalldyrmiksen og bland den i suppen.
  • Varm den forsiktig til den så vidt når kokepunktet. Skalldyrene må ikke koke da blir de seige.
  • Legg loffskivene sammen med ost mellom og del dem i to. Stek dem gylne, sprø og gjennomvarme i olje.
  • Server suppen med det nystekte brødet.

Notes

Kilde: godfisk.no Foto: Alf Børjesson