Print Add to Collection

Fiskesuppe a la minestrone

Minestronesuppe er en italiensk grønnsakssuppe som gjerne har både parmesanost og pasta blant ingrediensene. I denne varianten har vi også torsk som gjør suppen både mettende og god. 
Tid 20-40 min
Grad Enkel
Servings 4

Ingredients

Tilbehør

Instructions

  • Skjær torsken i serveringsstykker.
  • Stek torskestykkene i olivenolje i 3 minutter på den ene siden, snu dem og stek i 2 minutter på den andre siden.
  • Knekk spaghettien i mindre biter og kok etter anvisning på pakken.
  • Skjær gulrot i små terninger, og finhakk løk, hvitløk og chili.
  • Surr gulrot, løk og hvitløk i litt olivenolje.
  • Tilsett hvitvin og kok i 5 minutter.
  • Tilsett fiskebuljongen og kok opp.
  • Tilsett chili, og smak til med salt og pepper.
  • Ha cherrytomater, oliven og den kokte spaghettien i suppen.
  • Legg fisken i suppetallerkener og hell suppen over.
  • Server suppe med en skje pesto og revet parmesan over, med brød ved siden av.

Notes

Kilde: godfisk.no Foto: Fabian Bjørnstjerna