Pasta med sei og tomatsaus
Print Add to Collection

Pasta med sei og tomatsaus

Pasta med sei, hakkede tomater, hvitløk og mais er en rett som faller i smak hos både liten og stor. Det er en enkel oppskrift, og maten tar ikke lang tid å lage. 
Tid 20-40 min
Grad Enkel
Prep Time 20 minutter
Total Time 20 minutter
Servings 4

Ingredients

Instructions

  • Skjær seifilet i biter på ca. 2 cm.
  • Kok pasta etter anvisning på pakken.
  • Finhakk og surr løk og hvitløk i olje til den er blank.
  • Tilsett tomatpuré og la surre noen minutter.
  • Tilsett hermetiske tomater og vann, og la det koke i 5-10 minutter.
  • Ha i sei, matfløte og mais, og la trekke i 2-3 minutter til fisken er kokt.
  • Smak til med salt og pepper.
  • Server med pasta, og ha revet parmesan på toppen.

Notes