Print Add to Collection

Utbrettkylling med urter

Litt ekstra arbeid med å forberede kyllingen før den legges på grillen betaler seg i et saftig og godt resultat. 
Tid Over 60 min
Grad Avansert
Servings 4

Ingredients

Instructions

  • Legg kyllingen på ryggen med brystet opp. Skjær løs ryggen på langs under vinger og lår. Løft opp kyllingen og brett hele ryggstykket ned og bakover. Ikke skjær helt av, men la de to delene henge sammen ved halsen. Du har nå en lang utbrettet kylling.
  • Dytt urter og chili under skinnet, og pensle med grillsaus.
  • Legg kyllingen over på grillen. Det er viktig å snu den ofte, slik at den ikke brenner seg. Det er vanskelig å gi en nøyaktig grilltid, men 45-60 minutter er normalt.
  • La kyllingen hvile litt før den skjæres opp for servering.
  • * evt. oregano, basilikum, rosmarin

Notes

Kilde: matprat.no Foto: Astrid Hals