Print Add to Collection

Torsk med potetgrateng med sennep

Dette er en annen variant av fiskegrateng med potetmos og grønnsaker. Denne oppskriften er lett å like for både for liten og stor. 
Tid 20-40 min
Grad Middels
Servings 4

Ingredients

Instructions

  • Sett stekeovnen på 200 grader.
  • Mos de kokte potetene og bland inn melken. Pisk sammen eggene og rør dem inn i potetblandingen litt om gangen. Smak til med sennep, salt og muskatnøtt. Bland torsketerningene inn i gratengen.
  • Forvell grønnsakene i lett saltet vann til de er møre. Bland dem sammen med poteter og torsk. Fyll alt sammen i en ildfast form og dryss griljermel på toppen og drypp over litt smeltet smør.
  • Bakes i stekeovn ved 200 grader i ca. 25 minutter.
  • TIPS: Liker du ikke sennep, tar du denne bort. Det smaker like godt uten. Prøv gjerne og med friske urter.

Notes