Print Add to Collection

Kyllingburger med paprikasalsa

Ved å steke omelett i ovnen, så får du et høyere og luftigere resultat. Her har vi fylt omeletten med hvit og grønn asparges som er fordelt på en slik måte at det danner et gøyalt mønster. Server den til lunsj eller middag med salat og brød til.
Tid 20-40 min
Grad Middels
Servings 4

Ingredients

Paprikasalsa

Instructions

  • Bland sammen alle ingrediensene i en hurtigmikser. Form til fire store burgere. Stek dem noen minutter på hver side.
  • Skjær et kryss i tomatene og legg dem i kokende vann noen sekunder. Ha dem over i iskaldt vann. Ta av skinnet og skrap ut frøene. Del tomatkjøttet i små terninger.
  • Skrell agurken og del den i to på langs, skrap ut frøene. Skjær agurk og paprika i terninger. Bland alt sammen med hakket rødløk, limesaft og chilisaus. Dryss over hakket frisk koriander.

Server kyllingburgerne i burgerbrød med salat og salsa.

    Notes

    Kilde: matprat.no Foto: Astrid Hals