Print Add to Collection

Lammekoteletter med asiatisk kålsalat

Tid Under 20 min
Grad Enkel
Servings 4

Ingredients

Kålsalat

Dressing

Instructions

  • Legg kotelettene på kjøkkenbenken i ca. 30 minutter for å temperere dem.
  • Bland sammen ingrediensene til dressingen. Smak til med salt og pepper.
  • Finsnitt rødkål og nykål. Riv eplet grovt og kutt rødløk i tynne skiver.
  • Krydre kotelettene med salt og pepper.
  • Varm en stekepanne og ha i margarin. Når det slutter å bruse kan du legge i kotelettene og krydre dem med salt og pepper. Stek kotelettene til de har fått fin farge på begge sider. Sett på lokk og etterstek på svakere varme i 2-3 minutter.
  • Hell dressingen over salaten og bland godt.
  • Server kotelettene med den friske salaten.

Tips

  • Skal du steke lammekoteletter til mange kan du steke de i pannen først for å så sette dem i ovnen.

Notes

Kilde: matprat.no Foto: Alexander Benjaminsen