Print Add to Collection

Stekt laks med asparges og potetmos

En enkel laksemiddag med potetmos og asparges.
Tid 20-40 min
Grad Enkel
Servings 4

Ingredients

POTETMOS

asparges

Instructions

  • Skjær laksen i jevnstore stykker og dryss med salt og pepper. Stek laksestykkene gyllenbrune i olje, ca. 3 minutter på hver side

POTETMOS

  • Skrell potet, skjær i terninger og kok møre i usaltet vann. Mos med en potetmoser eller gaffel og rør inn melk til konsistensen er som grøt. Rør inn smør og smak til med salt og pepper.

Asparges

  • Skjær eller brekk av den nederste litt harde og treete delen på aspargesene. Grønn asparges trenger du ikke å skrelle. Kok aspargesen i 1-2 minutter i godt saltet vann.
  • Server stekt laks med potetmos og kokte asparges. 
  • Det kan også smake med en god grønn salat til.