Print Add to Collection

Bibimbap

Bibimbap er like godt som at navnet er morsomt. Denne koreanske retten kan nesten sammenlignes med en pyttipanne, bare noe mer eksotisk.
Tid 20-40 min
Grad Enkel
Servings 4

Ingredients

Instructions

  • Kok risen etter anvisning på pakken.
  • Skjær kjøttet i tynne skiver og krydre det med salt og pepper.
  • Skjær squashen på langs og skjær hver halvdel i tynne skiver. Ha squashskivene i en bolle og dryss over en god klype salt, la stå i 15 minutter før du klemmer ut all væsken av squashen. Stek squashskivene raskt i en stekepanne med litt olje over sterk varme. Ha squashen over på en tallerken så lenge.
  • Rens og skjær soppen i skiver. Fres soppskivene i litt olje og smak til med salt og pepper. Ha dem over på en tallerken så lenge.
  • 5.Rens vårløken og del dem i to. Fres dem raskt i en stor varm panne med litt olje. Ha dem over på en tallerken så lenge. Gjør det samm med reddikene
  • Stek kjøttet raskt over sterk varm i litt olje.
  • Fordel grønnsakene og kjøttet i pene bunker på fire tallerkene (gjerne dype tallerkener), med risen i sentrum.
  • Stek eggene til speilegg og topp hver porsjon med ett speilegg.
  • Server gjerne med chilisaus.

Notes

Kilde: matprat.no