Print Add to Collection

Kyllingspyd med bakte grønnsaker

Det er supert å kunne lage hele middagen ferdig på grillen. Her er grønnsakene delt opp og bakt i et stykke aluminiumsfolie på grillen. Godt tilbehør til grillspydene med kylling!
Tid 20-40 min
Grad Middels
Servings 6

Ingredients

Instructions

  • Skjær kyllingfilet i terninger.
  • Tre kyllingbitene på grillspyd. Pensle med grillolje og legg spydene på grillen. Grill i 5-10 minutter, avhengig av grillens varme. Snu ofte.
  • Legg grønnsakene på et stort ark aluminiumsfolie. Brett opp kantene og hell over hvitvin, urter og salt. Legg på smør.
  • Pakk folien godt sammen med skjøten opp og legg på grillristen. La grønnsakene dampe til de er møre, ca. 10-15 minutter avhengig av hvor varm grillen er.
  • Hvis du bruker trespyd bør de bløtlegge i kaldt vann i ca. 20 minutter på forhånd. Da unngår du at de begynner å brenne.

Notes

Kilde: matprat.no Foto: Astrid Hals