Hopp rett til innholdet
Hjem
Småretter
Pai-Pasta-Pizza
Grateng-Suppe
Kjøtt
Retter med kjøttdeig
Lammekjøtt
Storfekjøtt
Svinekjøtt
Viltkjøtt
Fugl
Sjømat
Flatfisk
Laksefisk
Skalldyr
Torskefisk
Øvrig fisk
Grill
Gryter
Grønnsaker-Tilbehør
Grønnsaker
Poteter
Salater
Tilbehør
Bakst-Dessert-Drikke
Bakst
Dessert
Drikke
Tips & Trix
Menu
Hjem
Småretter
Pai-Pasta-Pizza
Grateng-Suppe
Kjøtt
Retter med kjøttdeig
Lammekjøtt
Storfekjøtt
Svinekjøtt
Viltkjøtt
Fugl
Sjømat
Flatfisk
Laksefisk
Skalldyr
Torskefisk
Øvrig fisk
Grill
Gryter
Grønnsaker-Tilbehør
Grønnsaker
Poteter
Salater
Tilbehør
Bakst-Dessert-Drikke
Bakst
Dessert
Drikke
Tips & Trix
Search
Hjem
>
Tilbehør
>
Saus
>
Saus og dipp
>
Yoghurtdipp
Yoghurtdipp
Under 20 min
Enkel
Print
PORSJONER
4
Ingredieser
200
g
yoghurt
2
ss finhakket
løk
0.5
ts tørket
mynte
0.5
ts
salt
0.25
ts malt
koriander
0.25
ts malt
spisskummen
Fremgangsmåte
Pisk alle ingrediensene godt sammen i en liten bolle. Dekk til bollen og sett den i kjøleskapet.
Arabic
Arabic
Bosnian
Bulgarian
Croatian
Czech
Danish
English
Finnish
French
German
Greek
Italian
Latvian
Lithuanian
Norwegian
Polish
Portuguese
Russian
Slovak
Spanish
Swedish
Thai
Turkish
Rull til toppen