Yoghurtrand-1
Til oppskriften

Yoghurtrand

Desserter har evnen til å pynte opp et middagsbord, og denne fromasjen er intet unntak. 
Over 60 min
Enkel
Dessert
PORSJONER6

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • La gelatinplatene ligge i kaldt vann i ca 5 minutter.
  • Hul ut melonkjøttet med et kulejern. Brukes annen frukt, skjæres den i biter. Bland yoghurt, sukker, mandler og ca 2 dl fruktkjøtt.
  • Klem vannet ut av gelatinen og smelt det i kokende vann. Avkjøl litt og bland smeltet gelatin i yoghurtblandingen. Skyll formen med kaldt vann og hell i yoghurtblandingen. La yoghurtranden stivne helt i kjøleskapet før den hvelves på fat.
  • Fyll hullet i midten med melonkuler eller annet fruktkjøtt.
  • * eller annen frukt.
  • ** med melon og pasjonsfrukt eller annen fruktyoghurt.
Kilde: melk.no
Print