Yuk pin chao mien

Yuk pin chao mien

Under 20 min
Middels
Print
Legg oppskriften til din samling og handleliste
Asiatisk mat, og spesielt mat fra Kina, har lenge vært på matkartet både her hjemme og ute i den store verden. Kjøttdeig/karbonadedeig passer godt sammen med både nudler og ris samt østens spesielle krydder. 
PORSJONER4

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Brun kjøttdeigen og ha den over i en gryte.
  • Hell over kraften. Bland sammen soyasaus og østersaus og rør inn maizena. Hell over i gryten og la det koke opp.
  • Rens og del brokkoli i små buketter og vårløk i 2-3 cm store biter. Fres grønnsakene sammen med revet ingefær raskt i panna og ha over i gryten sammen med kjøttet.
  • Kok nudler etter anvisning på pakken.
  • Tips: I stedet for vanlig kjøttdeig kan du gjerne bruke magrere kjøttdeig som inneholder under 10 prosent fett, karbonadedeig, kyllingkjøttdeig eller kjøttdeig av svin.
Kilde: matprat.no Foto: Kai Nordrum
Populære oppskrifter
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest