Yuk pin chao mien
Til oppskriften

Yuk pin chao mien

Asiatisk mat, og spesielt mat fra Kina, har lenge vært på matkartet både her hjemme og ute i den store verden. Kjøttdeig/karbonadedeig passer godt sammen med både nudler og ris samt østens spesielle krydder. 
Under 20 min
Middels
Asiatisk, Middag
PORSJONER4

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Brun kjøttdeigen og ha den over i en gryte.
  • Hell over kraften. Bland sammen soyasaus og østersaus og rør inn maizena. Hell over i gryten og la det koke opp.
  • Rens og del brokkoli i små buketter og vårløk i 2-3 cm store biter. Fres grønnsakene sammen med revet ingefær raskt i panna og ha over i gryten sammen med kjøttet.
  • Kok nudler etter anvisning på pakken.
  • Tips: I stedet for vanlig kjøttdeig kan du gjerne bruke magrere kjøttdeig som inneholder under 10 prosent fett, karbonadedeig, kyllingkjøttdeig eller kjøttdeig av svin.
Kilde: matprat.no Foto: Kai Nordrum
Print